Des de fa 15 anys, construeixo flautes de bec. Vaig aprendre aquest ofici amb el meu pare, que fa flautes des de fa més de 35 anys.


   Realitzo còpies d'instruments antics del Renaixement i de l'època barroca, els destinataris dels quals són músics professionals, així com també aficionats que desitgen tocar amb instruments de qualitat.

 

    Els meus primers passos en el fascinant món de les flautes de tres forats i de les flautes tradicionals els vaig fer en el Pirineu on vaig viure uns anys.

    En vaig submergir en la tradició musical de Gasconha i em vaig relacionar amb un investigador i fabricant de flautes de tres forats i tambors de cordes (salterios): Jaqueish Roth, que viu al Bearn . Aquest músic va mesurar i reproduir molts instruments tradicionals de la seva regió. Treballa de forma rigorosa per retrobar i conservar les sonoritats, les tècniques d’interpretació musical i de fabricació de la tradició local.
Amb generositat, m'ha ensenyat les tècniques per a la construcció de les "flabutas"..

 

    Els nombrosos viatges que he pogut fer pel massís del Pirineu m'han portat a diversificar els meus instruments (flautes de tradicions veïnes, altres tonalitats, temperaments antics, moderns, tradicionals...), la qual cosa em permet respondre millor a les demandes i desitjos dels músics.
    

 

    Hi ha tantes variacions i tipus de flautes de 3 forats, que'l meu catàleg no deixa de créixer mai, degut als encàrrecs peculiars dels músics, però també, com a conseqüència de la meva curiositat natural. Per citar algunes, les flautes rocieres de Huelva, les tabor-pipes angleses, les flautes de 3 forats Medievals i del Renaixement, els galoubets (amb la tutoria de Francis Martino, ex-constructor de galoubets de renom a Provence), ...